2011 Yılı En Popüler Torrent Siteleri

Sosyal
2011 Yılı En Popüler Torrent Siteleri

Torrent siteleri internette bir dosya aradığınızda paylaşıma açık olarak bu dosyayı bulmanızı sağlayan torrent indirme ve paylaşım siteleridir. İnternet üzerinden herhangi bir dosya indiriyorsanız mutlaka torrent ismini duymuşsunuzdur. Peki torrent nedir? Torrent nedir sorusunu cevaplamak için öncelikle Bittorrent protokolüne bakmak gerekiyor. Detaylarını Torrent Nedir? Torrent Dosyaları Nasıl Çalışır?{.broken_link} yazısında bulabilirsiniz.

Torrent sitelerinden dosya indirmek için torrent dosya indirme programı utorrent{.broken_link} kullanılabilir. Biz şimdi en iyi torrent sitelerine bakalım.

En İyi Torrent Siteleri

En iyi torrent siteleri{.broken_link} genelde torrent sitesinin üyelik gerektiren bir şekilde çalışıp çalışmadığına ama daha çok içeriğinde barındırdığı film, müzik gibi paylaşılan dosyalara bakarak kullanıcılar tarafından belirlenen ve ön plana çıkarılarak popüler olmuş torrent siteleridir. Örneğin 2010 yılı için top 10 torrent sitesini{.broken_link} yazdıktan sonra 2011 yılı içerisinde yeni torrent siteleri ile tanıştık. Böylelikle bir torrent sitesi yerine bir diğerini ekleyerek listeyi ara ara güncellemekte fayda bulunuyor.

2011 Yılının En Popüler Torrent Siteleri

  1. isoHunt
  2. The Piratebay
  3. btjunkie
  4. Torrentz
  5. TorrentReactor
  6. Demonoid
  7. KickAssTorrents
  8. SumoTorrent
  9. OnlyTorrents
  10. nowtorrents

 

comments powered by Disqus