2009 Oscar Ödül Töreni

Kültür Yaşam

Güncelleme : 2009 Oscar Ödülleri (Sonuçları)‘na buradan bakabilirsiniz.
2009 Oscar Ödül Töreni için geri sayım başladı. Akademi bu sene 81. kez oscar ödül törenini düzenleniyor. Geçtiğimiz sene olduğu gibi ödül töreni bu sene de NTV{.broken_link} üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Tarih 22 Şubat 2009 Pazar olarak geçse dahi 2009 Oscar ödül töreni Türkiye saati ile Pazar gününü Pazartesi’ye bağlayan gece yani 23 Şubat 2009 Pazartesi günü saat 03:00′de başlayacak.

  1. Akademi Ödülleri yani 2009 Oscarları ile ilgili tüm ayrıntıları ve adayları 2009 Oscar Adayları başlığında bulabilirsiniz.

Oscar gecesine hazırlık için geçen senenin sonuçlarına “2008 Oscar Sonuçları” bakmak isteyebilirsiniz ya da Oscar ödül töreni başlayana kadar devam edecek olan 2009 Oscar Adayları En İyi Film Anketi‘nde oyunuzu kullanabilirsiniz. Anketimiz sağ tarafta devam etmektedir. Burada Mürekkep üzerinde Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi önde gitse bile NTV üzerinde devam eden ankette şu anda Slumdog Millionaire en iyi film adayı için gelen oylarda başı çekiyor.

Bunun yanısıra NTV’nin Türk Hava Yolları sponsorluğunda sunacağı Oscar ödül töreni için güzel bir sayfa oluşturduğu bilgisini vermek gerek. NTV Oscars olarak isimlenen siteden 81. Oscar ödül töreni için tüm güncel haberlere ulaşabilirsiniz. Sevin Okyay’ın film ve oyuncular hakkındaki yorumları ve adaylar hakkındaki tüm bilgiler gene NTV’nin oscar ödülleri için hazırlamış olduğu bu güzel sitede yer almaktadır.

Ödül Töreni sonrası 2009 Oscar Ödülleri başlığında görüşmek üzere.

comments powered by Disqus