2009 Oscar Ödülleri En İyi Film Anketi

Kültür Yaşam

2009 Oscar Ödülleri{.broken_link} dün gece yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Bu sene Oscar 2009’a hazırlık anlamında hem 2009 Oscar Adayları’nı tanıtmıştık hem de 2009 Oscar Ödül Töreni{.broken_link} öncesinde “2009 Oscarlarında En İyi Film Ödülünü Sizce Hangisi Alacak?” diye sorarak Oscar heyecanını beraber yaşamak için bir anket düzenlemiştik.

Oscar ödülleri artık sahibini bulduğu için anketimiz bu sabah itibariyle sona ermiş bulunuyor. Öncelikle anketimize katılımda bulunan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Mürekkep.Org üzerinde gerçekleştirdiğimiz ve bir hafta süren “2009 Oscar Adayları En İyi Film Anketi{.broken_link}” için toplam 218 oy kullanıldı. Anket sonuçlarına göre Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi{.broken_link} 118 Oy alarak bizim oscar heykelciğini kaldırmış gözüküyor. 2009 Oscar ödüllerinde gerçek en iyi film ödülü sahibi “Slumdog Millionaire77 kişiden oy alarak ikinci sıraya yerleşmiş. Üçüncülüğü ise 14 oy ile Sean Penn‘in en iyi erkek oyuncu seçildiği “Milk” alırken, Kate Winslet’in en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığı “The Reader” dördüncü, “Frost/Nixon” ise beşinci sırada kendilerine yer bulmuş.

2009 Oscar Sonuçlarına baktığımızda gerçek sıralamanın aşağıdaki gibi gerçekleştiğini söyleyebiliriz. 2009 Oscarlarının en iyi filmi Slumdog Millionaire oldu.

2009 Oscar En İyi Film Ödülü
Kazanan : Slumdog Millionaire

Adaylar : The Curious Case of Benjamin Button, Frost/Nixon, Milk, The Reader

  1. Oscar Ödül Töreni’nin tekrarını Cnbc-e ekranlarında bu akşam saat 22:00’den sonra izleyebileceğinizi hatırlatırız.

Oscar heyecanı artık sona erdiğine göre 2009 yılında bizi hangi filmlerin beklediğine 2009 Yılı Filmleri{.broken_link} başlığından bakabileceğiniz hatırlatır, anketimize katılımda bulunan tüm ziyaretçilerimize tekrar teşekkür ederiz.

Bir başka Oscar heyecanında görüşmek üzere.

comments powered by Disqus