2013 yılı Canon Fotoğraf Makinesi ve Lens Modelleri

Fotoğraf
2013 yılı Canon Fotoğraf Makinesi ve Lens Modelleri

Canon dijital fotoğraf makinesi ve lens haberleri sızdıran CanonRumors sitesi eline geçirdiği ve “sağlam” bir kaynaktan elde ettiğini söylediği bir belgeye göre, 2013 yılı Canon fotoğraf makinesi ve lens modellerini listelemiş. Eğer bu yıl içinde yeni bir dijital fotoğraf makinesi, aynasız kamera ya da yeni lens almayı düşünüyorsanız bu listeye bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Canon Dijital Fotoğraf Makineleri

2013 yılında Canon iki giriş seviyesi bir de orta seviye üç adet DSLR fotoğraf makinesi tanıtmayı düşünüyor. Muhtemelen Canon EOS 700D (Rebel T5i) ve Canon 70D{.broken_link} giriş seviyesi DSLR fotoğraf makinesi sınıfında tanıtılacak iki model olacak. Orta sınıf fotoğraf makinesi modeli ise Şubat ayında çıkacak Canon 7D Mark 2{.broken_link}. Bu DSLR modellerin yanında Canon M serisi aynasız kamera modelleri arasına da yeni üyeler ekleyecek bu yıl. Fakat şu an için bu modelin ne olacağı, özellikleri, fiyatı hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor

2013 yılı Canon EF Lens Modelleri

Bu yıl hangi EF lenslerin tanıtılacağı konusunda Canon tarafından hiçbir bilgi sızdırılmadı. Tek bilinen EF 100-400L IS lensin yenisiyle değiştirileceği.

Canon-EOS-70D
comments powered by Disqus