ios-facebook-5.2.2-güncelleme

Facebook Fotoğraf Senkronizasyonu Nasıl Kapatılır?


Facebook mobil güncellemesi geldiğinde fotoğraf senkronizasyonu özelliğinden başarılı bir özellik olarak bahsetmiştik. Sizin tercihinize bağlı olarak Wi-Fi ya da Mobil internet üzerinden, akıllı telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafları internette sadece sizin görebileceğiniz bir Facebook galerisine yüklüyordu. İsterseniz paylaşabileceğiniz fotoğrafları silebiliyordunuz da. Fakat bazı kullanıcılar için bu Facebook senkronizasyon özelliği gereksiz, saçma ve batarya düşmanı olarak görülmeye başlamış. Biz de Facebook Fotoğraf Senkronizasyonu Nasıl Kapatılır? Yazımızda size bu konudan kurtulmanın yolunu göstereceğiz.

Android Facebook Fotoğraf Senkronizasyonu Kapatma

Adım-1

Android için Facebook Mobil uygulamasını açın ve “Menü” yazısına dokunun.

Adım-2

Aşağıya doğru inip Hesap>Uygulama Seçenekleri>Fotoğraf Senkronizasyonuadımlarını izleyerek menüyü açın. Karşınıza çıkan yerde Fotoğraflarımı Senkronize Etme seçeneğini işaretleyin.

iPhone/iPad Facebook Fotoğraf Senkronizasyonu Kapatma

Adım-1

iPhone için Facebook uygulamasını açın, zaman tünelinize giderek “Fotoğraflar” kısmına dokunun

Adım-2

Ekranın en altında “Senkronize” yazısına dunun ve “Fotoğraf Senkronizasyonunu Kapat > Fotoğraflarımı Senkronize Etme seçeneğini işaretleyin. Artık fotoğraflarınız Facebook mobil uygulamasından otomatik olarak internete yüklenmeyecek.

 

 


Feedback

  Comments: 1


  1. Ayarlardan senkron kapatmayı boşverin, senkron olmuş resimleri silin ardından akıllı telefonunuzdaki facebook uygulamasını kaldırın tekrar yükleyin. foto galerisinde senkronize et demediğiniz sürece bir daha etmez

Your feedback